Etkinliklerimizden Bazıları

Bursa Bilim Şenliği

Bursa Büyükșehir Belediyesi ve BEBKA tarafından düzenlenen, Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda, Bilim Merkezleri Araștırma Geliștirme Enstitüsü Derneği tarafından desteklenen, Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin ev sahipliğini yaptığı Bursa Bilim Șenliği'nde yerimizi aldık.

1. Tales Olimpiyatları

2016 yılında ilki düzenlenen Tales Olimpiyatında; etkinliklere dayalı matematik öğrenimi ve bireysel başarının önemini vurguluyor, bunun yanı sıra öğrencilerin zamanı iyi kullanma becerisinin önemini kavratıp okullar arası iletişimi geliştiriyoruz.

Didim Tales Buluşması

Yunan filozofu, felsefesi ile bilimin öncüsü olarak adlandırılan Miletli Tales için doğduğu ve öldüğü yer olan Didim'in Milet Antik Kenti'nde buluşma düzenlendi.

Hilton Famecity Tales Matematik Müzesi Sergisi

01-09 Ekim 2016 tarihlerinde İzmir Hilton Famecity Alsancak’ta olan Gezici Tales Matematik Sergisi, Matematiğe gönül veren tüm İzmirlileri ağırladık.

Vedic ve Singapur Matematiği Seminerleri

Vedic matematiği ve singapur matematiği eğtmen seminerleri tamamlanmıştır.

Planlanan Etkinlikler

• Tales Matematik Olimpiyatları
  • Bilim Şenliği Gezileri (Ulusal ve Uluslararası Bilim Festivalleri’ne katılım)
  • Gezici Tales Matematik Müzesi (Türkiye’nin birçok iline matematik taşıyoruz)